Warkah #ISMASYIDA

#IsmaSyida

Disini bermulanya PERCINTAAN kami!!!

#PART1

Perkenalan Pertama

Habis SPM 2005 kami keje sama2 kat PARKSON MEGAMALL sebagai promoter

Ternampak 'si dia' melipat baju kat kaunter BUMS. Aku terdetik dalam hati. Wuih lawa siot dia ni!

Cerita kat membe yg keje situ, skali dia kenal 'si dia'. Terus minta tolong membe untuk mintak no phone 'si dia'.

Dapat no dan terus SMS malam tu. 'Si dia' REPLY!!! Gembira gila aku masa tu!

Dari SMS dan Call terdetik rasa suka dan sayang. Tapi aku x berani nak meluahkan. Sebab rasa malu n pikir nak fokus belajar dulu.

Aku & 'si dia' sambung belajar. Masih contact sebagai kawan 'istimewa'

Masing2 sibuk dan start jarang contact

Aku terlalu sibuk zaman belajar dan fokus untuk dapatkan degree Dr Vet

Akhirnya LOSS CONTACT!

Habis belajar aku terus kerja di Melaka. Aku masih single dan lonely

Satu malam aku xleh tido tetiba rasa aku macam dah ready utk kawin tapi belum ada calon

Terdetik hati aku malam tu untuk contact 'si dia'

'Si Dia' REPLY!!! Aku rasa SHE IS THE ONE!

'Si Dia' pun single masa tu. Ini peluang aku!

Kami contact macam biasa dulu dan 'si dia' pun kata suka kat aku

Aku meluahkan segala perasaan cinta aku pada dia

Kami officially COUPLE Oktober 2012

Aidilfitri 2012

1st RAYA BERSAMA

Sambut Raya di rumah kawan ‘si dia’ di Indera Mahkota

 

Senyuman ‘si dia’ buatkan aku cair

Happy Birthday!!!

 

Menyambut Harijadi ‘si dia’ bersama teman rapatnya di sebuah restoran di GOMBAK!

 

Aku seronok melihat ‘si dia’ bahagia

'Si dia' cinta hatiku

Nantikan sambungan #PART2

Jika memerlukan bantuan, team BA sedia membantu anda