• ERIKA TOP nama diberi
  • OMG!!! So pretty 😉 
  • Erika Top punya aura, MasyaAllah!!! Boleh buat sistur semua jatuh cinta. Dah la lawa pastu sesuai nak pakai ke mana2 je. Nak gi kerja ke? pasar ke? Pavillion ke? dan mana2 lah yang sistur sukaa. Mesti ramai orang jeling je tengok sis pakai lawa namatey mengalahkan diorang. hehe. Material dia yang super comfy plus design yang simple tapi nampak sangat elegan. Iron pun x yah nak beria sangat sebab material Soft Crepe sangat senang utk iron. Xde lah sampai berpeluh2 nak iron baju tu. Dan ni haa paling penting skali, Erika Top ni klu pakai x panasss pun nak2 kalau berada di bawah terik mentari. Cewahhhhh

Erika Top – Brown

Ramai yang tak senang duduk lepas Belle belanja gambar OOTD ni semalam. Sweet and simple je kannn? Ok Belle blanje lagi OOTD kat bawah k. hehe

Erika Top – Deep Maroon

Erika Top – Olive Green

  • On x On sis? hehe. Total ada 5 colour tau. Kat bawah ni Belle tunjuk semua colour yang available okayyy 🙂
Erika Top Brown
Erika Top Brown
Erika Top – Brown
whatsapp website
Erika Top Deep Maroon
Erika Top Deep Maroon
Erika Top – Deep Maroon
whatsapp website
Erika Top Olive Green
Erika Top Olive Green
Erika Top – Olive Green
whatsapp website
Erika Top Dusty Plum
Erika Top Dusty Plum
Erika Top – Dusty Plum
whatsapp website
Erika Top Sky Blue
Erika Top Sky Blue
Erika Top – Sky Blue
whatsapp website

TESTIMONI CUSTOMER

  • Letop2 kan sis design & colour dia? Ni ada lagi offer yg paling best, Belle nak bagi FREE GIFT kalau sis beli secara ONLINE. Belle akan belanja korang PERFUME PUDORE yg bernilai RM 10 tau!!! FREE jeeeee 🙂
  • Jadi tunggu apa lagi sis? Tekan link di bawah utk buat tempahan dgn kadar SEGERA k. Stok sangat2 lah LIMITED tauuu. Nanti x dapat grab jangan marah Belle plak ye 😛
whatsapp website